Het nieuwe Cl Senioren Team wint eerste prijs op het toernooi van de R.C. de Pigs in Arnhem

Afgelopen zondag , vond in Arnhem een klein rugby toernooi plaats voor de senioren. Dit als voorbereiding op de competitie wedstrijden van het nieuwe rugby seizoen dat van start gaat per 16 september aanstaande.

Voor de bokkerijders betref het een nieuw te formeren team bestaande uit spelers die over zijn gegaan vanuit de colts klasse U18 naar de senioren klasse, en  bestaande senioren. De bokkerijders waren met de spelers aantallen goed vertegenwoordigd deze dag, echter omdat de Maastrichtse spelers niet aanwezig konden zijn hebben we samen gespeeld met de Wild Rovers.

Dit bleek een verdienstelijke combinatie, alle wedstrijden werden gewonnen door een goed samenspel van enkele stevige forwards van de wild rovers en onze eigen forwards en backs spelers.  Coach John Vaughan wist er binnen no time een winnend team van te smeden.

Verder was er ook ruimte voor plezier in het spel, en hebben een paar nieuwe leden alsmede oude rotten, waaronder Jos van Lieshout minuten kunnen maken in het veld.

Wil je een keer komen meetrainen dit kan op dinsdagen en donderdagen vanaf 20.00.Voor ervaren spelers hebben wij altijd plaats. Voor meer informatie graag een mailtje naar info@rcbokkerijders.nl

 

Start Trainingen Week 34, 35

Senioren:

Dinsdagen RRFC Clubtrainingen

Donderdagen CL Team Trainingen door John Vaughan VRH

Dames:      Dinsdagen en Donderdagen Roermond

Colts Junioren Cubs:

Start week 34

Turven Benjamins Guppen

Start week 34

 

Voorbereiding Nieuw Seizoen Senioren Gestart

Wil je komend seizoen rugby spelen als senior in de vierde klasse zuid en ben je ouder dan 18 jaar, neem dan contact op met Trainer Danny Gill via info@rcbokkerijders.nl voor een kennismakingstraining en gesprek.

 

Guppen Turven Trainingen Gestart

guppenturven1

Guppen & Turven Trainingsgroep succesvol gestart

Op 9 mei is Rugbyclub de Bokkerijders gestart met een Guppen &Turven trainingsgroep op woensdagmiddag.

De Guppen (4 en 5  jaar) en Turven (6 en 7 jaar) zijn de allerjongste rugbyers op het veld. Op een zeer speelse manier maken deze jonge kinderen kennis met de rugbysport. Ze ontwikkelen spelenderwijs de basisvaardigheden om goed en verantwoord rugby te kunnen spelen.

De afgelopen 4 weken heeft deze groep van ongeveer 10 kinderen veel lol gehad in tikspelletjes, parcourtjes, heerlijk tegen kussens aanbeuken en je lekker uitleven in de buitenlucht. De jarige Sem heeft zelfs al getrakteerd.

We zoeken nog een aantal nieuwe Guppen & Turven om de 2 teams compleet te maken. Jongens en meiden mogen 10 rugby trainingen gratis volgen.

Deze Guppen & Turven training duurt van 16.00 uur tot ongeveer 16.45 uur. Meld je even aan via info@rcbokkerijders.nl

 

2art 3art

Open Trainingen en Guppen Toernooi 14-04-2018

De Guppen (U6 – geboortejaren 2012, 2013 & 2014) zijn de allerjongste rugbyers op het veld. Op een zeer speelse manier maken deze 4 & 5-jarige kinderen kennis met de rugbysport. Ze ontwikkelen spelenderwijs de basisvaardigheden om goed en verantwoord rugby te kunnen spelen.

Wij starten een nieuwe trainingsgroep en wedstrijdgroep op in de leeftijd van 5 en 6 jaar.  Lekker spelen met de bal , rennen en plezier maken op een grasveld met andere leeftijdsgenoten.

Stuur een mail naar info@rcbokkerijders.nl en geef aan dat u interesse heeft om deel te nemen aan de open trainingen als voorbereiding op de spel ochtend op 14 april.

 

tag.rugby