RRFC Bokkerijders merchandise

Merchandise voor ozze Bokke!

Hoe leuk zou het zijn als we -naast onze ‘clubkleuren’ op het veld- ook leuke kleding met logo’s voor alle fans zouden hebben? Tof toch, om op en naast het veld eenheid en saamhorigheid uit te stralen!

Na even spieken bij de Vets en overleg met het bestuur waren de eerste ideeën al gauw geboren. Eerst hebben we het clublogo een beetje gepimpt, daarna zijn we op zoek gegaan naar leuke kleding en geschikte leveranciers. En zo is versie 1 van onze merchandise-lijn een feit! Hieronder kunnen jullie de lijn bekijken, uiteraard hopen we dat jullie er enthousiast van worden.

Heb je ideeën, tips of suggesties horen we dat natuurlijk graag, meld je dan bij ons. Wil je bestellen, dan kan dat in het clubhuis op dinsdag en donderdag (pas-sets voor de jackets en hoodies zijn aanwezig). Of print het  bestelformulier, vul ‘m in en geef hem af in het clubhuis. Bestellen doen we na betaling, bij voorkeur cash. De eerste ronde sluit af op 12 maart, dus grijp je kans!

Chantalle & Gregory Zautsen

 

 

Grote Clubactie

Rugbyclub de Bokkerijders gaat loten verkopen voor aankoop nieuwe trainingsmaterialen. Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. De leden van De Bokkerijders zetten zich dit jaar in voor trainingsmaterialen

Steun van de omgeving
Theo en Silvia clubcoördinator van de Bokkerijders “Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor trainingsmaterialen. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!” Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Roermond dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Dit jaar is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

 

80% van de opbrengst gaat naar de club
De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. Rugbyclub de Bokkerijders is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

 

Vakantie

Vakantieperiode

We hebben vakantie van 6 juli tot 11 augustus, maar je kunt je natuurlijk nog steeds inschrijven! of vragen stellen via info@rcbokkerijders.nl

We nemen begin augustus contact met je op om je te informeren over trainingsdata en eventuele vragen te beantwoorden. Fijne vakantie!

Tour Verslag RRFC Jeugd

Roermond Rugby Football Club On tour

Limburgse Bokkerijders te gast bij oudste rugbyclub van Engeland

Afgelopen bevrijdingsweekend hebben de jeugdspelers van de Roermondse rugbyclub De Bokkerijders het Limburgse rugby vertegenwoordigd in Engeland. Een groep van 49 man, met spelers uit de hele provincie, heeft een 3-daagse rugbytrip ondernomen naar Londen en St Albans. Onder begeleiding van coaches, trainers en enkele ouders hebben de jongens en meisjes in hét rugbyland Engeland de honneurs waar genomen. De groep was die dagen te gast bij de oudste Engelse rugbyclub, the Old Albanians (OA), in St. Albans vlak boven Londen.

Onder leiding van Steve Pope van OA hebben de jeugdspelers trainingen en oefenwedstrijden gedaan en hebben zij met lokale Engelse clubs toernooien gespeeld. Na een indrukwekkend bezoek aan de professionele rugbywedstrijd Saracens vs Exeter Chiefs, in het Allianz Stadion, zijn de spelers zondag weer met de bus huiswaarts gekeerd. Het was een sportief weekend vol teambuilding en nieuwe vriendschappen met Engelse rugbyclubs.

Rugby is een sport waar respect voor elkaar heel belangrijk is en spelers een betere conditie en meer zelfvertrouwen van krijgen. Genoeg redenen voor de jeugd om een keer te komen kijken bij De Bokkerijders, in de verse buitenlucht mee te rugbyen en lekker vies te worden. Kijk eens op www.rcbokkerijders.nl of beter nog…kom gewoon eens langs in Roermond.