Vakantie

Vakantieperiode

We hebben vakantie van 6 juli tot 11 augustus, maar je kunt je natuurlijk nog steeds inschrijven! of vragen stellen via info@rcbokkerijders.nl

We nemen begin augustus contact met je op om je te informeren over trainingsdata en eventuele vragen te beantwoorden. Fijne vakantie!

Tour Verslag RRFC Jeugd

Roermond Rugby Football Club On tour

Limburgse Bokkerijders te gast bij oudste rugbyclub van Engeland

Afgelopen bevrijdingsweekend hebben de jeugdspelers van de Roermondse rugbyclub De Bokkerijders het Limburgse rugby vertegenwoordigd in Engeland. Een groep van 49 man, met spelers uit de hele provincie, heeft een 3-daagse rugbytrip ondernomen naar Londen en St Albans. Onder begeleiding van coaches, trainers en enkele ouders hebben de jongens en meisjes in hét rugbyland Engeland de honneurs waar genomen. De groep was die dagen te gast bij de oudste Engelse rugbyclub, the Old Albanians (OA), in St. Albans vlak boven Londen.

Onder leiding van Steve Pope van OA hebben de jeugdspelers trainingen en oefenwedstrijden gedaan en hebben zij met lokale Engelse clubs toernooien gespeeld. Na een indrukwekkend bezoek aan de professionele rugbywedstrijd Saracens vs Exeter Chiefs, in het Allianz Stadion, zijn de spelers zondag weer met de bus huiswaarts gekeerd. Het was een sportief weekend vol teambuilding en nieuwe vriendschappen met Engelse rugbyclubs.

Rugby is een sport waar respect voor elkaar heel belangrijk is en spelers een betere conditie en meer zelfvertrouwen van krijgen. Genoeg redenen voor de jeugd om een keer te komen kijken bij De Bokkerijders, in de verse buitenlucht mee te rugbyen en lekker vies te worden. Kijk eens op www.rcbokkerijders.nl of beter nog…kom gewoon eens langs in Roermond.

 

 

Zaterdag 20 april Senioren Fixture

Club Old Gravesendians RFC
Sport Rugby
Colours shirt Blue & navy
Colours short Navy
Date Saterday 20th April 2019
BBQ And Drinks @ the BAR PRE MATCH-DURING MATCH-POST MATCH
REFEREE TUKI
Start 16:00-00.00
KICK OFF G1 18:00
Dutch club Rugbyclub deBokkerijders

TBM Dag 30 Maart 2019 in Roermond

Aanstaande Zaterdag 30 Maart vindt er een jeugd rugby toernooi in Roermond plaats voor de leeftijden 6 t/m 12 jaar.  De Turven Benjamins en Mini spelers van diverse clubs uit de regio Limburg en Brabant zullen hierbij aanwezig zijn.

Inschrijven Teams bij het wedstrijd secretariaat 08:30 – 09:30 uur                                            

Kantine : Open vanaf 08.15

Inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis, hierbij aangeven hoeveel spelers er per team zijn.

10.00 Kick off wedstrijden                       13.00 Uiterlijk verwacht einde toernooi

We hebben 6 kleedlokalen ter beschikking Graag begrip voor deze situatie.

De bar is open voor koffie en snacks deze dag. Ook worden er taarten en cake gebakken door ouders van spelers. De doelstelling van deze dag is om voornamelijk rugby plezier en speelminuten te maken.