Het nieuwe Cl Senioren Team wint eerste prijs op het toernooi van de R.C. de Pigs in Arnhem

Afgelopen zondag , vond in Arnhem een klein rugby toernooi plaats voor de senioren. Dit als voorbereiding op de competitie wedstrijden van het nieuwe rugby seizoen dat van start gaat per 16 september aanstaande.

Voor de bokkerijders betref het een nieuw te formeren team bestaande uit spelers die over zijn gegaan vanuit de colts klasse U18 naar de senioren klasse, en  bestaande senioren. De bokkerijders waren met de spelers aantallen goed vertegenwoordigd deze dag, echter omdat de Maastrichtse spelers niet aanwezig konden zijn hebben we samen gespeeld met de Wild Rovers.

Dit bleek een verdienstelijke combinatie, alle wedstrijden werden gewonnen door een goed samenspel van enkele stevige forwards van de wild rovers en onze eigen forwards en backs spelers.  Coach John Vaughan wist er binnen no time een winnend team van te smeden.

Verder was er ook ruimte voor plezier in het spel, en hebben een paar nieuwe leden alsmede oude rotten, waaronder Jos van Lieshout minuten kunnen maken in het veld.

Wil je een keer komen meetrainen dit kan op dinsdagen en donderdagen vanaf 20.00.Voor ervaren spelers hebben wij altijd plaats. Voor meer informatie graag een mailtje naar info@rcbokkerijders.nl