Guppen Turven Trainingen Gestart

guppenturven1

Guppen & Turven Trainingsgroep succesvol gestart

Op 9 mei is Rugbyclub de Bokkerijders gestart met een Guppen &Turven trainingsgroep op woensdagmiddag.

De Guppen (4 en 5  jaar) en Turven (6 en 7 jaar) zijn de allerjongste rugbyers op het veld. Op een zeer speelse manier maken deze jonge kinderen kennis met de rugbysport. Ze ontwikkelen spelenderwijs de basisvaardigheden om goed en verantwoord rugby te kunnen spelen.

De afgelopen 4 weken heeft deze groep van ongeveer 10 kinderen veel lol gehad in tikspelletjes, parcourtjes, heerlijk tegen kussens aanbeuken en je lekker uitleven in de buitenlucht. De jarige Sem heeft zelfs al getrakteerd.

We zoeken nog een aantal nieuwe Guppen & Turven om de 2 teams compleet te maken. Jongens en meiden mogen 10 rugby trainingen gratis volgen.

Deze Guppen & Turven training duurt van 16.00 uur tot ongeveer 16.45 uur. Meld je even aan via info@rcbokkerijders.nl

 

2art 3art